Hotel Astera 4*



Descriere hotel

Hotelul Astera 4* este situat aproape de plaja din statiunea Nisipurile de Aur, oferind turistilor camere cu vedere panoramica, Wi-Fi, acces la piscina, tenis de masa si sala de sport. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor un restaurant principal ce ofera delicatese ale bucatariei europene si locale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant principal, restaurant a la carte, Casino Club Astera, discoteca si centru SPA.
Gratuit: cursuri de dans, fitness, sauna, baie cu aburi, yoga, volei de plaja, fotbal de plaja, biliard, dats, tenis de masa, boccia, piscina interioara, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja si parcare (in limita locurilor disponibile). Animalele de companie (caini si pisici - maxim 10 kg) sunt acceptate in hotel, dar se asteapta confirmarea hotelului in prealabil, iar plata se face la receptie.
Copii: mini club pentru copii (4-12 ani), mini disco, sectiune pentru copii la piscina exterioara, scaune speciale in restaurant, paturi pentru bebelusi (gratuit) si meniuri speciale pentru copii

Camere hotel

Camerele hotelului au vedere la mare, fiind dotate cu chei de acces electronice, TV satelit, mini bar, aer conditionat, baie cu dus sau cada si uscator de par.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.