Hotel Byala Home Apartment Complex 3*



Descriere hotel

Hotelul Byala Home Apartment Complex 3* se află chiar în centrul oraşului Byala,  la doar 200 de metri de monumentul natural Belite Skali, la 800 de metri de plajă, la 1,5 km de Plaja Kara Dere si la 7 km de Plaja Obzor. Orasul Varna se gaseste la 55 de km distanta si Burgas la 70 de km. Hotelul detine apartamente spatioase in sistem self catering.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: aer condiţionat, încălzire, lift, grădină, terasă la soare, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer, închirieri auto, WiFi gratuit, parcare contra cost (5 EUR/zi) cu rezervare, camere de familie, mobilier de gradina, pescuit, drumetii, spălătorie, serviciu zilnic de menaj.

Camere hotel

Fiecare apartament detine: balcon, aer conditionat, zona de relaxare, incalzire, TV cy ecran plat si canale prin cablu, canapea extensibila, WiFi gratuit, terasa, mobilier de gradina, zona de luta masa in aer liber, chicineta, frigider, masina de spalat vase, fierbator electric, zona de luat masa, cuptor, ustensile de bucătărie, plita de gatit, uscator d erufe, baie cu dus, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa