Hotel Boryana 3*



Descriere hotel

Hotelul Boryana 3* se afla situat langa malul marii, in imediata apropiere a rezervatului natural unic “Baltata” si la doar 300 m de modernul centru balneologic “Medica”. Hotelul este complet renovat si ofera toate conditiile pentru o vacanta de neuitat.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai piscina exterioara, restaurant principal, lobby bar, snack bar, pool bar, masaj, club internet, minibar, seif la receptie, magazin, salon de coafura, spalatorie, calcatorie, casa de schimb valutar si internet.
Gratuit: umbrele si sezlonguri pe plaja, tenis de masa, 3 terenuri de tenis, volei pe plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table si program de sport si de divertisment pentru copii si adulti (6 zile pe saptamana).
Contra cost: excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si de ricse, plimbari cu trasura, luna park, bowling si parcare.
Copii: piscina si scaune speciale pe plaja
Animalele de companie sunt acceptate in hotel (contra cost, se plateste la receptie).

Camere hotel

Camerele si apartamentele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus sau cada, telefon, TV cablu, internet (in unele camere - contra cost) si balcon (vedere spre mare sau spre parc).

Masa hotel

Mic dejun.
Demipensiune.