Hotel Blu Bay Design 5*



Descriere hotel

Hotelul Blu Bay Design 5* este un hotel modern situat în zona istorică din Sozopol, lanaga portul de agrement, la doar 5 minute de mers pe jos de cea mai apropiată plajă cu nisip,  la 300 de metri de Amfiteatrul Apoloniya si la 22 de km de aeroportul din Burgas. Restaurantul a la carte Azahar serveste preparate spaniole, iar la Clubul Soho se ofera vinuri si alte bauturi selectionate. Hotelul apartine lantului hotelier Radis Group Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, grădină, terasă la soare, mobilier exterior, bar, restaurant, room service, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, magazine, incalzire, închirieri auto, parcare contra cost fara rezervare, camere izolate fonic, lift, seif, ziare, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, magazin de suveniruri/cadouri, fax/copiator, WiFi gratuit, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, bibliotecă, serviciu zilnic de menaj, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, presă pentru călcat pantaloni, teren de tenis, echipament de tenis, scufundari, pescuit, inchirieri biciclete, spa și centru de wellness, sauna, masaj, cameră de aburi, umbrele de plajă, șezlonguri, piscină în aer liber pe acoperis. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.  

Camere hotel

Fiecare camera ofera:  aer condiţionat, seif, incalzire, mini bar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, telefon, birou, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin cablu, intrare privată, izolare fonică,  serviciu de trezire,  fierbător electric,  terasă, baie cu dus,  uscator de par, toaleta, halate de baie, articole de toaletă gratuite, papuci de casă, sauna.

Masa hotel

Mic dejun