Hotel Black Sea Rama Club Residence 5*



Descriere hotel

Hotelul Black Sea Rama Club Residence 5* este situat pe o stanca de 300 de metri de pe coasta bulgară a Mării Negre, la 10 minute de mers pe jos de plajă, la 5 km de orasul Balcic şi la 50 de km de Aeroportul International Varna. Complexul detine un teren de golf cu 18 gauri, piscina in aer liber, doua terenuri de tenis si studiouri si apartamente cu vedere la Capul Caliacra. Restaurantul ofera mancaruri rafinate tip gourmet, pregatite sub bagheta Chef-ului Kirin, din ingrediente organice crescute in gradina proprie. Vinul alb si rosu este produs deasemenea in cadrul complexului. Oapsetii se pot antrena la centrul de fitness si beneficiaza de masaje terapeutice, baie turceasca si piscina interioara.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: bancomat, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, aer condiţionat, incalzire, lift, seif, ziare, bar, room service, pranz la pachet, mic dejun în cameră, restaurant a la carte, grătar, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, zonă pentru fumători, transfer la aeroport contra cost, magazine, serviciu de transfer, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, salon de frumuseţe, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, serviciu de secretariat, terasă la soare, gradina, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, masaj, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, teren de tenis, teren de golf  la maxim 3 km, biliard, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, inchirieri biciclete, drumeţii, ciclism, echitatie, scufundări,  sporturi nautice. Animalele de companie nu sunt acceptate.    

Camere hotel

Fiecare camera are in componenta: aer conditionat, incalzire, mini bar, telefon, WiFi gratuit, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, balcon, fier de calcat, birou, patio, TV cu ecran plat si canale prin cablu, canapea, fierbator electric, plasa de tantari, chicineta, frigider, cuptor cu microunde,  ustensile de bucătărie, prăjitor de paine, baie cu dus,  uscător de păr, halate de baie, papuci, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.