Hotel Best Western Plus Premium Inn 4*



Descriere hotel

Hotelul Best Western Plus Premium Inn 4* se afla la 100 de metri de centrul statiunii Sunny Beach, la 2 km de Plaja Cacao, la 5 km de centrul vechi din Nessebar si la 30 de km de aeroportul din Burgas. Acest hotel apartine lantului hotelier Best Western Plus. Oaspeții pot savura cocktailuri creative la barul The City și gustări delicioase la bufetul The Pot, sau pot lua masa la restaurantul a la carte, specializat in preparate internationale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, aer condiţionat, salon TV, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, magazine, închirieri auto, WiFi gratuit, parcare contra cost fara rezervare, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, grădină, mobilier de gradina, terasă, bar, room service, bufet pentru copii, fructe, apa imbuteliata, vin/șampanie, snack bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, serviciu zilnic de menaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, piscină în aer liber, tobogan acvatic, piscină pentru copii, șezlonguri, umbrele de plajă, aqua park, cazino. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: balcon, mini bar, seif, telefon, aer conditionat, canapea, zona de relaxare, birou, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin cablu, fierbator electric, WiFi gratuit, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, uscator de rufe.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune