Hotel Bellevue 3*



Descriere hotel

Hotelul Bellevue 3* este situat în partea de sud a Parcului Naţional Nisipurile de Aur, la o plimbare de 10 minute de plajă si este înconjurat de o pădure virgină. Acesta oferă vederi panoramice la coasta Mării Negre. In restaurant şi pe terasă se servesc preparate fine din bucătăria bulgărească şi internaţională. Puteţi închiria bărci cu motor şi iahturi de la hotel, iar copiii se pot bucura de plimbări cu poneiul sau de piscina pentru copii. Complexul sportiv Sportpalas este situat la 800 de metri. La 6 km de  hotelul Bellevue se găseşte un centru pentru echitaţie.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: room service, prânz la pachet, transfer de la/la aeroport, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcătorie, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, seif, camere pentru nefumători, ascensor, piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă, biliard, tenis de masă, saună, sală de fitness, masaj, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit, parcare  proprie gratuita (nu este necesară rezervare).

Camere hotel

Cele 67 de camere sunt dotate cu Aer Conditionat, balcon cu vedere la mare, TV prin cablu, frigider, baie cu dus si articole de toaleta.

Masa hotel

Mic dejun