Hotel Balaton 3*



Descriere hotel

Hotelul Balaton 3* este situat la numai 150 de metri de dunele de nisip din Sunny Beach.  Zona de piscină în aer liber  înconjurată de o grădină frumoasă are o piscină rotundă și mare cu bar, o piscină pentru copii si o zonă de plajă. Exista  o terasă în aer liber şi un restaurant unde este servit zilnic bufetul de mic dejun.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători, minimarket, salon TV, magazine, WiFi gratuit, închirieri auto, parcare contra cost cu rezervare, camere de familie, camere pentru nefumători, teren de joacă pentru copii, piscină pentru copii, canale TV pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, magazin de suveniruri/cadouri, automat băuturi,bar, restaurant, cafenea, bufet pentru copii, bar la piscină, fax/copiator, gradina, terasă la soare, mobilier exterior, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj,piscină în aer liber, masaj, șezlonguri, umbrele de plajă. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat, balcon, birou, minibar, telefon, TV cu canale prin cablu, WiFi gratuit, frigider,  serviciu de trezire, uscător de rufe, baie cu dus/cada, toaleta.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
All Inclusive.