Hotel Apolonia Resort AH 4*



Descriere hotel

Hotelul Apolonia Resort AH 4* este amplasat pe tarmul marii, la 4 km de vechiul oras Sozopol si de Amfiteatrul Apolonia.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, aer condiţionat, WiFi gratuit, bar, restaurant a la carte, camere de familie, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, zonă pentru fumători, parcare gratuita fara rezervare, închirieri auto, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, teren de joacă pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, zonă pentru fumători, terasă la soare, acces imediat la plajă, grădină, piscină în aer liber, masaj, drumeţii, tenis de masă, biliard. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare studio si apartament detine: balcon, TV cu ecran plat si canale prin cablu,  WiFi grtuit, izolare fonica, ustensile de bucatarie, baie cu dus/cada, uscator de par, articole d etoaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.