Hotel Apolis 3*



Descriere hotel

Hotelul Apolis 3* este situat in zona noua a statiunii Sozopol, la 70 de metri de Plaja Harmani, la 10 minute de mers pe jos de Plaja Budjaka si Golful Paradis si la 1 km de centrul vechi. Restaurantul hotelului ofera specialitati bulgaresti si internationale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, gradinam terasa, mobilier de gradina, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer, serviciu de vanzare bilete, zonă pentru fumători, închirieri auto, parcare contra cost (3 EUR/zi) fara rezervare, seif, camere de familie, camere pentru nefumători, meniu pentru copii, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, bar, pranz la pachet, room service, WiFi gratuit, fax/copiator, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat, echipament de joacă pentru exterior, canale TV pentru copii, teren de joacă pentru copii, piscină în aer liber, umbrele si sezlonguri. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare canmera luminoasa are podele de lemn, aer conditionat, terasa, birou, WiFi gratuit, TV cu canale prin satelit, fier de calcat, frigider, zona de relaxare, canapea extensibila, uscator de rufe, ventilator, dressing, baie cu dus deschis, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa