Hotel Aparthotel Kamelia 3*



Descriere hotel

Aparthotel Kamelia 3* se afla situat la 2 km de centrul statiunii Pamporovo si la 250 m distanta de ski-lift. Hotelul a fost construit in anul 2011, este compus dintr-o cladire cu 11 etaje, 3 lifturi si 72 de camere si apartamente: 3 camere Studio, 26 de apartamente cu un dormitor, 40 de apartamente cu 2 dormitoare si 3 apartamente cu 3 dormitoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai seif, lobby bar, restaurant, Wi-Fi in lobby (gratuit), centru SPA, sala de conferinte si parcare (gratuita).
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Gratuit: volei, basketball, footbal, fitness, jacuzzi, sauna, baie cu aburi si camera pentru depozitarea echipamentului de ski.
Contra cost: biliard, masa de tenis si masaj.
Copii: patut pentru copii (gratuit), scaune speciale pentru copii in restaurant (gratuit) si gradinita pentru copii (3-14 ani).


Camere hotel

Camerele Studio (30 m patrati) sunt dotate cu pat dublu, kicineta complet echipata, TV satelit, frigider, fierbator, telefon, acces internet (gratuit), baie cu dus, semineu (contra cost), mocheta sau parchet.
Apartamentele (50-75-100 m patrati) sunt dotate cu living, canapea extensibila, 1/2/3 dormitoare separate, kicineta complet echipata, TV satelit, frigider, fierbator, telefon, acces internet (gratuit), baie cu dus, semineu (contra cost), mocheta sau parchet. Schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana, iar prosoapele se schimba zilnic.

Masa hotel

Fara masa.