Hotel Warwick Paradise Island - Bahamas 4*



Descriere hotel

Hotelul  Warwick Paradise Island - Bahamas 4* este situat in Portul Nassau, pe Insula Paradislui, este destinat exclusiv adultilor (>16 ani) si se afla la 10 minute de mers pe jos de celebra plaja Cabbage, mai multe magazine, cazinouri si  la 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul Internațional Lynden Pindling din Nassau. Hotelul are o terasa generoasa de 930 de metri patrati cu vedere la porturile de agrement, 5 restaurante si 2 baruri. Acest hotel face parte din lantul hotelier Warwick Hotels and Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, magazine, camere pentru nefumători, mini market, birou de turism, cameră de bagaje, grădină, terasă, serviciu zilnic de menaj, salon TV, magazin de suveniruri/cadouri, spălătorie, curăţătorie chimică, bar, restaurant, snack bar, cafenea, WiFi gratuit, parcare publica in apropiere contra cost, fara rezervare, bingo, muzica live, seri cu cina tematica, divertisment de seară, karaoke, ciclism, teren de tenis, teren de golf  la maxim 3 km, umbrele de plajă, șezlonguri, prosoape de piscină, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat, seif, TV cu ecran plat, telefon, WiFi gratuit, fier de călcat, frigider, baie cu dus/cada, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.