Hotel The Cove at Atlantis, Autograph Collection 5*



Descriere hotel

Hotelul The Cove at Atlantis, Autograph Collection 5* se afla la 5 minute de mers pe jos de Muzeul de Antichitati si la 28 de km de Aeroportul Internaţional Nassau. Oaspetii pot lua masa la unul dintre cele 21 de restaurante ale complexului Atlantis, cu atmosferă selectă sau informală. Hotelul detine 3 piscine in aer liber, un pavilion pentru jocuri in aer liber, cazino, parc acvatic, teren de golf, cinematograf, plaja privata, suite luxoase. Hotelul apartine lantului hotelier Autograph Collection.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, serviciu de concierge, cameră de bagaje, aer condiţionat, lift, seif, ziare, transfer la aeroport contra cost, zonă de plajă privată, terasă la soare, bilete la atracții sau spectacole, bibliotecă, zonă pentru fumători, magazine, capelă/altar, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, bar, pranz la pachet, room service, restaurant, meniu pentru copii, bar la piscină, meniuri cu diete speciale la cerere, snack bar, mic dejun în cameră,  WiFi gratuit in camere, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, parcare contra cost fara rezervare, canale TV pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, club pentru copii, cameră de jocuri, piscină pentru copii, happy hour, seri de film, animatori, club de noapte/DJ,  stand-up comedy, divertisment de seară, cazino, echipament de tenis, teren de tenis, teren de golf  la maxim 3 km, aqua park, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, pescuit, sesiuni de yoga, umbrele de plajă, șezlonguri, prosoape de piscină, tobogan cu apă, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare suita pune la dispozitia oaspetilor: aer condiţionat, balcon, telefon, seif, DVD player, statie iPod, WiFi gratuit,  TV cu ecran plat si  canale prin cablu, zonă de relaxare, canapea extensibila, dressing,  fier de călcat, minibar, baie cu dus/cada, uscător de păr, articole de toaletă gratuite,  papuci de casă.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun
Demipensiune.