Hotel Hope Town Harbour Lodge 3*



Descriere hotel

Hotelul Hope Town Harbour Lodge 3* este situat in Elbow Cay, Hope Town, Abaco din Arhipelagul Bahamas, la 300 de metri de Muzeul de Istorie Wyannie Malone si face parte din lantul hotelier Ascend Collection. Se pot practica sporturi cum ar fi scufundari, kayaking, ciclism si pescuit.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera:  aer condiţionat, seif, ziare, zonă de plajă privată cu acces direct, terasă la soare, camere pentru nefumători, serviciu zilnic de menaj, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit in camere, parcare gratuita cu rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, săli de conferinte şi petreceri, business centre, fax/copiator, bar, restaurant, meniu pentru copii, bar la piscină, jocuri și puzzle-uri, canale TV pentru copii, karaoke, caiac, snorkelling, mobilier exterior, umbrele de plajă, șezlonguri, prosoape de plajă/piscină, piscină în aer liber cu apa sarata. Animalele de companie nu sunt acceptate.    

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: aer condiţionat, ventilator,  TV cu ecran plat si canale prin cablu,  balcon, radio, fier de călcat, WiFi gratuit, frigider, ceas deşteptător, fierbător electric,  uscător de haine, baie cu dua/cada,  uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa