Hotel Coral Sands 4*



Descriere hotel

Hotelul Coral Sands 4* se afla in Insula Harbour, la 5 km de plaja, la 20 de minute de Muzeul Teritoriilor Spaniole si la 5,7 km de Aeroportul Eleutheria de Nord. Oaspetii se pot relaxa pe sezlongurile de ple plaja, la snorkelling, la piscina in aer liber, pe trenul de tenis sau jucand biliard.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, serviciu de concierge, seif, aer condiţionat, WiFi gratuit in camere, parcare publica gratuita fara rezervare, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, bibliotecă, business centre, fax/copiator, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, gradina mobilata, terasă la soare, piscină incalzita in aer liber, umbrele de plajă, șezlonguri, prosoape de piscina, masaj, sală de fitness, teren de tenis, echipament de tenis, inchirieri biciclete, biliard, cameră de jocuri, pescuit, snorkelling, bar, restaurant, mic dejun în cameră, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale  la cerere, room service, pranz la pachet, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri, canale TV pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer condiţionat, ventilator, TV cu ecran plat si canale prin cablu, seif, telefon, statie iPod, radio, frigider,  fier de călcat, baie cu dus, toaleta, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun