Hotel Compass Point Beach Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Compass Point Beach Resort  4* se află la 7 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Lyndon Pindling din Nassau - Bahamas. Oaspetii pot face plaja pe terasele insorite, pot inota in piscina in aer liber, pot face snorkelling, scufundari, excursii pe insule sau se pot relaxa la spa.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, aer condiţionat, seif, camere pentru nefumători, magazine, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, bar, restaurant, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale la cerere, room service, zonă de picnic, terasă la soare, acces imediat la plajă, salon TV, serviciu zilnic de menaj, magazin de suveniruri/cadouri, bibliotecă, animatori, divertisment de seară, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, canale TV pentru copii, piscină în aer liber, prosoape de piscină, șezlonguri, spa și centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera detine un decor in cuori calde, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, statie iPod, seif, WiFi gratuit, baie cu dus, uscator de par, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun