Hotel zur Pfeffermuhle 4*



Descriere hotel

Hotelul zur Pfeffermuhle 4* este situat la 15 minute de mers pe jos de centrul statiunii St Anton am Arlberg si la 5 minute de mers cu masina de centrul de wellness The Arlberg well.com. Hotelul are o gradina si o terasa, sauna, baie de aburi si asigura transfer gratuit in 3 minute la statia de transport pe cablu Nasserein. Salonul cu semineu si bar asigura o ambaianta intima si placuta, iar restaurantul hotelului serveste preparate din gastronomia locala si internationala. In fiecare dimineata se ofera un mic dejun tip bufet, iar in lunile de iarna se servesc o serie de preparate usoare la amiaza.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: încălzire, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer gratuit, seif, lift, ziare, camere de familie, camere pentru nefumători, lounge/cameră cu TV, spălătorie, fax/copiator, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, bar, mic dejun in camera, restaurant bufet, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale la cerere, room service, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, zona de joaca in interior, ciclism, schi, drumetii, teren de joacă pentru copii, teren de golf la maxim 3 km, bibliotecă, depozit schiuri, vanzare permise de schi, spa și centru de wellness, masaj, saună, grădină, terasă la soare. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera detine: TV cu ecran plat si canale prin satelit, mini bar, seif, canapea, izolare fonica, telefon, balcon, radio, frigider, fierbator electric, birou, zona de relaxare, masa, incalzire, dressing, baie, dus, cada, halate de baie, uscator d epar, aerticole de toaleta gratuite, papuci, WiFi gratuit.

Masa hotel

Mic dejun