Hotel Zugspitz Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Zugspitz Resort 4* este situat in inima Muntilor Tirol in zona de schi Zugspitze si le ofera oaspetilor un centru spa complet utilat, bai turcesti si romane, precum si delicioase preparate culinare din gastronomia locala.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: grădină, terasă la soare, mobilier de gradina, șemineu în aer liber, încălzire, seif, camere de familie, camere pentru nefumători, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, stație de încărcare pentru vehicule electrice, bar, restaurant, meniuri cu diete speciale  la cerere, gratar, minimarket, pranz la pachet, automat bauturi,  castroane pentru animale de companie, vestiare, magazin de suveniruri/cadouri, lustruire pantofi, zonă de joacă, echipament de joacă pentru exterior, depozit de schiuri, vanzare permise de schi, piscină în aer liber, tobogan cu apa, șezlonguri, umbrele de plajă, spa și centru de wellness, cameră de aburi, sala de fitness, sauna,  masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, schi, teren de golf  la maxim 3 km, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, biliard, drumeţii, ciclism, club pentru copii, biciclete disponibile gratuit. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: incalzire, telefon, WiFi gratuit, TV cu ecran plat, zona de relaxare, chicineta, ustensile de bucatarie, baie cu dus/cada, articole de toaleta, uscator de par, prosoape.

Masa hotel

Demipensiune.