Hotel Zhero Ischgl/Kappl 5*



Descriere hotel

Hotelul   Zhero Ischgl/Kappl 5* este un hotel de design, luxos, situat in mijlocul Alpilor tirolezi, la 2 km de Kappl si la 4 km de Ischgl. Se ofera transfer gratuit la Ischgl. Hotelul detine o zona spa de 750 de metri patrati cu piscina interioara de 20 de metri lungome, 2 piscine Kneipp, cada cu hidromasaj si sala de fitness, precum si camere elegante cu vedere la munti. Restaurantul The Saint ofera preparate tiroleze si internationale si specialitati la gratarul deschis din zona de luat masa. Pe langa barul cu semineu se afla un lounge elegant. Oaspetii au la dispozitie toate facilitatile de schi: pot cumpara permise, pot inchiria echipament sau isi pot depozita schiurile la depozitul special al hotelului. Autobuzul gratuit de schi care circulă spre Kappl şi Ischgl are staţie chiar langa hotel. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, incalzire, seif, lift, ziare, transfer la aeroprot contra cost, WiFi gratuit, parcare contra cost cu rezervare, serviciu de transfer  gratuit, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, mic dejun in camera, restaurant a la carte, room service, meniuri cu diete speciale  la cerere, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, cameră cu facilităţi antialergice, magazine, fax/copiator, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie/ curatatorie chimica, serviciu de calcat, schi, drumetii, ciclism, depozit schiuri, închiriere echipament de schi, vanzare permise de schi,  spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, solar, piscina interioara incalzita, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi.  Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera cu design deosebit, de lux este prevazuta cu: aer conditionat, WiFi gratuit, semineu, seif, mini bar, TV cu ecran plat si canale prin satelit, terasa,  izolare fonica, telefon, radio, birou, chicineta, frigider, ustensile de bucătărie, masina de spalat vase, cuptor, masina de cafea, masa,  pahare de vin, baie, halate de baie, uscator de par, articole de toaleta gratuite, papuci.  

Masa hotel

Fara masa