Hotel Alpenromantik-Hotel Wirlerhof 4*



Descriere hotel

Hotelul  Alpenromantik-Hotel Wirlerhof 4* este amplasat chiar langa statia de telescaun Birkhahn din vale, aflata in zona de schi Silvretta-Galtur, vis-a-vis de o telecabina si o scoala de schi. Vara, de aici se pleaca in drumetii si ciclism montan. Începând din vara anului 2013, cardul Silvretta All Inclusive va fi inclus în toate tarifele aferente sezonului estival. Cardul oferă acces gratuit la telecabinele din regiune, la autobuzele de pe traseul Landeck-Bielerhöhe, la piscinele interioare şi în aer liber şi la lacul din Valea Paznaun. Zona de spa de 800 de metri patrati reprezinta  o atractie pentru turistii adulti si copii. Restaurantul ofera preparate  regionale si internationale, cu ingrediente de la ferma proprie a hotelului. De asemenea, există un restaurant pentru schiori cu un bar apres-ski.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: lift, seif, ziare, încălzire, terasa, camere pentru nefumători, serviciu de vanzare bilete, zonă pentru fumători, jocuri și puzzle-uri, spălătorie, schi, cameră de jocuri, tenis de masă, drumetii, jocuri și puzzle-uri, şcoală de schi, vanzare permise de schi, acces direct la partiile de schi, bar, restaurant, pranz la pachet, room service, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, spa și centru de wellness, sauna, solar, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină interioară. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera detine: radio, zona de relaxare, seif, balcon, WiFi gratuit, telefon,  serviciu de trezire, TV cu canale prin cablu, canapea, baie cu dus/cada, halate de baie, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Demipensiune.