Hotel Thermen Gastein - Norica 4*



Descriere hotel

Hotelul Thermen Gastein - Norica 4*   este situat în zona pietonală din centrul staţiunii Bad Hofgastein si este conectat  direct la băile termale Alpentherme, la care oaspeţii beneficiază de acces gratuit şi nelimitat.  Centrul Spa Celtic cu suprafaţa de 1500 metri patrati are o piscină interioară cu jeturi de masaj, diverse saune, o cabină cu infraroşu, o cabină cu aburi de folosinţă individuală, duşuri cu gheaţă, căzi de baie cu radon, zone de relaxare si oferă tratamente celtice speciale. Restaurantul hotelului  serveşte specialităţi  din Salzburg şi preparate internaţionale. Gazdele organizează săptămânal un spectacol cu muzică live. Cafeneaua oferă produse de patiserie delicioase. Hotelul pune la dispoziţie un depozit pentru echipament de schi cu uscător de clăpari. Autobuzul de schi gratuit are staţie chiar langa hotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: transfer la aeroport contra cost, încălzire, ziare, seif, lift, grădină, terasa, bar, mic dejun in camera, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, room service, minimarket, serviciu de transfer  gratuit, zonă pentru fumători, magazine, închirieri auto, salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, cameră cu facilităţi antialergice, camere izolate fonic, magazin de suveniruri/cadouri, suită nupţială, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, vestiare, serviciu de vanzare bilete, parcare gratuita in apropiere faar rezervare, WiFi gratuit, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spa și centru de wellness, solar, masaj, sauna, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, piscină în aer liber, şcoală de schi, depozit schiuri, aqua park, divertisment de seară, biciclete disponibile  gratuit, mini golf, echitatie, ciclism, bibliotecă, drumeţii, inchirieri biciclete contra cost, tenis de masă, biliard, teren de joacă pentru copii, schi, pescuit, teren de golf  la maxim 3 km, teren de tenis. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.    

Camere hotel

Toate camerele  au zone de relaxare şi sunt dotate cu TV HD cu ecrane plate cu canale prin cablu, WiFi gratuit, seifuri, telefoane, radio-uri, bai  cu uscătoare de păr, oglinzi cosmetice, articole de toaletă gratuite, halate de baie şi prosoape pentru spa.

Masa hotel

Demipensiune