Hotel Sport Kuhtai 4*



Descriere hotel

Hotelul Sport Kuhtai 4* se află chiar langa partiile de schi și traseele de drumeții din Kuhati, Alpii austrieci, la 35 de km de Innsbruck. In timpul iernii, 6 zile pe săptămână, oaspeții au la dispoziție o sală nouă de petreceri tip Iglu, unde fumatul este permis.  Restaurantul servește preparate tiroleze și internaționale stropite cu o gama variata de vinuri rafinate. In timpul verii, oaspeții primesc un pachet de pranz, cafea și prăjituri după-amiaza. Băuturile selectate sunt incluse gratuit între orele 10:00-21:00. Facilitățile de spa oferite sunt: saună, baie de aburi pe bază de plante, solar, cabină cu raze infrarosii, sală de fitness, piscina interioară  cu hidromasaj și cascade.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: bancomat, cameră de bagaje, terasă la soare, bar, restaurant, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale  la cerere, pranz la pachet, minimarket, încălzire, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, castroane pentru animale de companie, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, lift, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, cameră cu facilităţi antialergice, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, serviciu zilnic de menaj, spalatorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, canale TV pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, zonă de joacă, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, jocuri și puzzle-uri, cameră de jocuri, acces direct la partiile de schi,   depozit de schiuri, şcoală de schi, vanzare permise de schi, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sala de fitness, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, cameră de aburi, sezlonguri, prosoape de piscina, muzica live, echitatie, ciclism, drumetii, tenis de masă, club de noapte/DJ. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe. 

Camere hotel

Fiecare camera detine: seif, telefon, incalzire, WiFi gratuit, TV cu canale prin satelit, baie cu dus/cada,  uscător de păr, halate de baie, toaletă, papuci de casa.

Masa hotel

Pensiune completa.