Hotel Sport & Famillen Riezlern 3*



Descriere hotel

Hotelul Sport & Famillen Riezlern 3* este situat in  Valea Kleinwalsertal  din statiunea austriaca Vorarlberg, la 300 de metri de centrul localitatii.  Inzona de schi Kanze;wand-Fellhorn din Riezlern exista  13 teleschiuri moderne si telecabine.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: seif, ziare, camera de bagaje, bilete pentru transport in comun, camere de familie, zona pentru fumatori, camere hipoalergenice, incalzire, camere izolate fonic, lift, gradina mobilata, terasa la soare, biblioteca, loc de joaca, piscina, sala de fitness, baie de aburi, umbrele de soare, sezlonguri, piscina interioara, baie turceasca, masaj, sauna, depozit de schiuri, ciclism, tenis de masa, biliard, schi, restaurant, pranz la pachet, meniuri speciale la cerere, automat gustari si bauturi, internet prin cablu gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, echipamente de joaca in aer liber pentru copii, teren de joaca pentru copii, loc de joaca interior, fax/copiator. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare apartament este utilat cu: incalzire, TV cu canale prin satelit, telefon, seif, canapea extensibila, baie cu dus/cada,  uscator de par, articole de toaleta gratuite,  balcon, chicineta, zona de luat masa, ustensile de bucatarie, plita de gatit, radio,  frigider, masina de cafea, toaleta.

Masa hotel

Fara masa.