Hotel Schloss Fuschl, A Luxury Collection Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul  Schloss Fuschl, A Luxury Collection Resort & Spa 5* ofera vedere splendida la unul dintre cele mai grandioase lacuri din Austria si este situat in mijlocul unor pajisti pline de vegetatie din Hof bei Salzburg. Hotelul a fost nominalizat printre cele mai bune 25 de complexuri din Europa de Conde Nast Traveler în 2006 si gazduieste nobili, capete încoronate, arhiepiscopi si stele de cinema.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, lift, seif, ziare, terasă la soare, gradina, transfer la aeroport contra cost, zona pentru fumatori, magazine, închirieri auto, capelă/altar, cameră cu facilităţi antialergice, camere de familie, camere pentru nefumători,  facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, magazin de suveniruri/cadouri, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, serviciu de secretariat, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, pranz la pachet, room service, bar, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, vestiare, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, canale TV pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, terasă la soare, gradina, spa și centru de wellness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, sauna, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară incalzita, teren de golf  la maxim 3 km, pescuit, caiac, drumeţii. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.   

Camere hotel

Fiecare camera detine: incalzire, mini bar,aer conditionat, statie d eincarcare iPod, radio, baie cu cada, dus, halate de baie, uscator d epar, articole de toaleta gratuite, WiFi gratuit.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune