Hotel Sacher 5*



Descriere hotel

Hotelul Sacher 5* este un hotel traditional inaugurat in 1876 situat in centrul Vienei, in imediata apropiere a strazii Karntner si vis a vis de Opera de Stat. Strada Karntner este cea mai importantă artera comercială și pietonală din centrul Vienei. La cateva minute de mers pe jos se afla Muzeul Albertine, Ringstrasse, Palatul Imperial Hofburg si Catedrala Sf. Stefan. La 2 minute de mers pe jos se gaseste nodul de transport din Karlsplatz care face legatura cu toate cartierele Vienei. Barul "Rote" şi restaurantul "Anna Sacher" servesc mancăruri din bucătăria internaţională şi tradiţională vieneză. Barul "Blaue" este un loc potrivit pentru socializare. Cafeneaua "Sacher" serveşte cafea clasică vieneză şi original Sacher Torte. Centrul spa oferă o gamă largă de masaje şi tratamente de înfrumuseţare şi wellness. Oaspetii hotelului au ocazia sa se bucure de muzica live, spectacole grandioase de opera si gastronomie rafinata in zona Innere Stadt.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, seif, lift, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, aer conditionat, încălzire, transfer aeroport contra cost, închirieri auto, camere izolate fonic, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, săli de conferinte şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, bar, restaurant, mic dejun în cameră, room service, WiFi gartuit, parcare contra cost in apropiere fara rezervare, babysitting/servicii pentru copii, menaj zilnic, lustruire pantofi, serviciu de călcat, curăţătorie chimică/spălătorie, spa și centru de wellness, sală de fitness, sauna, masaj. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.  

Camere hotel

 Fiecare camera este inzestrata cu: aer conditionat, incalzire, mini bar, telefon, radio, DVD player, TV cu ecran plat si canale prin satelit, statie de andocare iPod, cana fierbator, serviciu de streaming (ex. Netflix), WiFi gratuit, dezinfectant pentru maini, baie cu dus/cada, toaleta, halate de baie, papuci de casa, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun.