Hotel Relax- und Vital Adler 4*



Descriere hotel

Hotelul  Relax- und Vital Adler 4* este amplasat intr-un cadru montan mirific si se intinde pe o suprafata de 1.000 de metri patrati, la 10 minute d emers cu masina de Bludenz si la 5 minute de autostrada S16.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de:  cameră de bagaje, lift,seif, ziare, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători, terasă la soare, grădină, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, cameră cu facilităţi antialergice, camere de familie, camere pentru nefumători, bar, room service, mic dejun în cameră, restaurant, snack bar, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale la cerere, WiFi gratuit, parcare publica fara rezervare, castroane pentru animale de companie, babysitting/servicii pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, echitatie, bowling, ciclism, drumetii, teren de joacă pentru copii, schi, pescuit, teren d egolf la maxim 3 km, depozit schiuri, şcoală de schi, spa și centru de wellness, saună, solar, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, cameră de aburi. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: zona de relaxare, seif, incalzire, izolare fonica, WiFi gratuit,  zonă de relaxare, radio, TV cu ecran plat, aparat pentru prepararea   ceaiului/cafelei, fierbător electric,  jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie.

Masa hotel

Demipensiune