Hotel Johann Strauss 4*



Descriere hotel

Hotelul  Johann Strauss  4* este situat în districtul  IV al Vienei aproape de centru, într-o clădire Art nouveau. Staţia de metrou Taubstummengasse (linia U1) se află la numai 100 metri de  hotel. Karlskirche (Biserica Sf. Carol) este la aproximativ 300 de metri. Opera de Stat şi Palatul Belvedere se găsesc la mică distanţă de mers pe jos. În fiecare dimineaţă, oaspeţilor li se oferă un mic dejun tip bufet cu şampanie. Hotelul apartine lantului hotelier Kremslehner Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, serviciu de concierge, WiFi gratuit, parcare contra cost fara rezervare, bilete pentru transport în comun, seif, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, incalzire, zonă pentru fumători, aer condiţionat, închirieri auto, cameră cu facilităţi antialergice, camere de familie, camere pentru nefumători, bar, mic dejun în cameră, room service, canale TV pentru copii, serviciu de calcat, curăţătorie chimică, spălătorie, lustruire pantofi. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer condiţionat, mini bar, incalzire, seif, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, izolare fonica, canapea extensibila, priza langa pat, serviciu de trezire, birou, cana fierbator, zonă de relaxare, telefon, radio, TV cu ecran plat si canale prin satelit, pat pliant, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.


Masa hotel

Mic dejun.