Hotel Feriendorf Obertraun 4*



Descriere hotel

Hotelul  Feriendorf Obertraun 4* se află la 300 de metri de malul Lacului Hallstatt,  la 10 minute de mers cu mașina de  zona de schi Krippenstein-Dachstein. Satul Hallstatt, inclus în Patrimoniul UNESCO, este situat la 5 km, iar Bad Aussee se află la 15 minute de mers cu mașina. Zona de wellness ofera la un cost suplimentar, baie de aburi, piscina interioara, sauna si cada cu hidroamasaj. Se poate face plaja pe terasa cu vedere la lac si se ia masa la restaurantul hotelului. Gazdele pun la dispozitie un depozit pentru echipamentul de schi. Cea mai apropiată stație a autobuzului de schi se află chiar în fața hotelului. Hotelul este ideal pentru familiile cu copii.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: încălzire, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, inchirieri biciclete contra cost, spalatorie, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, vanzare permise de schi, închiriere echipament de schi, depozit schiuri, echitatie, ciclism, drumetii, schi, pescuit, bar, restaurant a la carte, grătar, meniuri cu diete speciale  la cerere, terasă la soare, gradina, spa și centru de wellness, piscină interioară incalzita, zonă de mică adancime, masaj, solar, sală de fitness, saună. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe. 





Camere hotel

Fiecare chalet detine: mobilier din lemn masiv, sobă cu lemne, zonă pentru luat masa în aer liber, intrare privată, TV cu canale prin cablu, zona de relaxare, chicicneta, fierbator electric, frigider,  ustensile de bucătărie, cuptor cu microunde, maşină de spălat vase, plită de gătit, cuptor,  şemineu, mașină de cafea, zonă de luat masa, baie cu dus, WiFi gratuit. 

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun
Demipensiune