Hotel Feichtner Hof 4*



Descriere hotel

Hotelul Feichtner Hof 4* este situat langa partiile de schi din zona Kaunertal, la 150 de metri de centrul  statiunii  Feichten si la 18 km de Ghetarul Kaunertal.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: cameră de bagaje, birou de turism, transfer la aeroprot contra cost, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, lift, seif, ziare, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, magazin de suveniruri/cadouri, cameră cu facilităţi antialergice, salon TV, mini market, bar, pranz la pachet, cafenea, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale la cerere, terasă la soare, bilete pentru transport în comun, depozit de schiuri, vanzare permise schi, serviciu zilnic de menaj, spalatorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, echipament de joacă pentru exterior,  teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, cameră de aburi, baie picioare, baie turcească/baie de aburi, masaj, solar, sauna, echitatie, drumetii, biblioteca, ciclism, schi, pescuit, teren de tenis. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera detine:  incalzire, seif, birou, radio,  zonă de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin cablu, serviciu de trezire, telefon, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel

Demipensiune.