Hotel Familien und Kinder Kaiserhof - St Sebastian 4*



Descriere hotel

Hotelul Familien und Kinder Kaiserhof - St Sebastian 4* este situat in Berwang, zona de schi Zugspitz. In timpul iernii oaspetii au acces direct la partiile de schi de la usa de intrare. In lunile de vara se organizeaza drumetii cu ghid in Valea Berwang. Copiii beneficiaza de o zona de joaca mare si un program atractiv de petrecere a timpului liber si de aventura. Aeroportul din Insnsbruck se afla la 85 de km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: receptie, salon in lobby, salon TV, gradina d eiarna, WiFi contra cost, depozit de schiuri, lift, parcare gratuita, parcare etajata contra cost, restaurant a la carte, restaurant cu gradina de iarana, bar, cafenea, terasa la soare, sala de conferinte, inchiriere echipament d eschi, spalatorie, masina de spalat, pisicna interioara si piscina exterioara  cconectate de un pod peste apa, piscina pentru copii, camera de aburi, sauna tiroleza, finlnadeza si romana, sauna  cu raze infrarosii, paturi calde Tropicana, grota cu aer proaspat, salon de frumusete.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: balcon/terasa, radio, telefon, TV cu canale prin cablu, baie cu dus/cada, articole de toaleta, halate de baie.

Masa hotel

All Inclusive.