Hotel Familien Lagant 4*



Descriere hotel

Hotelul Familien Lagant 4* este situat in Valea Brandnertal, cu vedere la Muntii Ratikon. Oaspetii pot schia, juca tenis, bilard, sah, pintball, se pot relaxa la spa sau pot urmari programe de divertisment.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: gardina,terasa la soare, birou de turism, bancomat, spalatorie, serviciu de calcat, WiFi gratuit, serviciu zilnic de menaj, acces direct la partia de schi, vanzare permise de schi, scoala de schi, depozit de schiuri, bar, restaurant, pranz la pachet, meniuri speciale (la cerere), cafenea, bufet pentru copii, parcare gratuita fara rezervare, serviciu de transfer contra cost, incalzire, seif, lift, camere de familie, camere pentru nefumatori, ziare, babysitting/supraveghere copii, jocuri, puzzle-uri, zona de joaca interioara, echipament pentru joaca in aer liber, tir cu arcul, evenimente sportive live (difuzare), tururi de ciclism, drumetii, badminton, echipament pentru tenis, echitatie, ciclism, biliard, inchirieri biciclete, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, loc de joaca, pescuit, teren d egolf la maxim 3 km, teren de tenis, jacuzzi, sauna, piscina interioara, jucarii pentru apa pentru copii, piscina incalzita, prosoape de piscina, sezlonguri, umbrele de soare. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera detine: seif, telefon, birou, TV cu ecran plat si canale prin cablu, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, halate de baie, incalzire, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Demipensiune