Hotel Elisabeth Hotel Premium Private Retreat 4*



Descriere hotel

Hotelul Elisabeth Hotel Premium Private Retreat  4* destinat exclusiv adultilor (+ 16 ani), este situat în centrul oraşului Mayrhofen, la 5 minute de mers pe jos de zona de schi Zillertal 3000. Hotelul detine si o zona spa pe o suprafata de 1400 de metri patrati, cu sauna, piscina interioara de 17 metri lungime, sala de fitness si baie de aburi. Restaurantul hotelului ofera preparate locale, iar barul cu semineu servste bauturi diverse. Saptamanal se organizeaza mese tip bufet si cine la lumina lumanarilor in acorduri de pian.  Se ofera meniu  cu 5 feluri, bufet de salate, o gustare dupa amiaza si o varietate de branzeturi.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: încălzire, terasă la soare, grădină, lift, seif, ziare, bar, mic dejun în cameră, restaurant, meniuri cu diete speciale  la cerere, room service, pranz la pachet, cameră cu facilităţi antialergice, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, suita nuptiala, lounge/cameră cu TV, săli de conferinte şi petreceri, WiFi gratuit, paracre gratuita fara rezervare, fax/copiator, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi, spălătorie, serviciu de călcat, piscină interioară incalzita, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, depozit schiuri, vânzare permise de schi, divertisment de seară, ciclism, schi, drumeţii, pescuit. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera decorata in stil tirolez este prevazuta cu: mini bar, TV cu ecran plat si canale prin satelit, seif, telefon, canapea, birou, zona de relaxare, incalzire, apa imbuteliata, WiFi gratuit, baie cu dus sau cada, halate de baie, papuci, articole de tolaeta gratuite, prosoape.

Masa hotel

Demipensiune