Hotel Aqua Dome Tirol Therme 4*



Descriere hotel

Hotelul Aqua Dome Tirol Therme 4* se afla in Alpii Otztal, la circa 12 km de Langenfeld. In aceasta zona se gaseste singurul izvor termal din vestul Austriei. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, parcare gratuita fara rezervare, terasă la soare, gradina, vanzare permise de schi, depozit schiuri, închiriere echipament de schi, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, seif, castroane pentru animale de companie, WiFi gratuit in camere, zonă pentru fumători, ziare, cameră cu facilităţi antialergice, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, încălzire, magazine, spălătorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, zona de joaca, echipament de joacă pentru exterior, carucioare, club pentru copii, teren de joacă pentru copii,  terasă la soare, grădină, bar, restaurant, mic dejun în cameră, bufet pentru copii, meniuri cu diete speciale  la cerere, room service, pranz la pachet, teren de tenis, schi, cameră de jocuri, tenis de masă, drumeţii, darts, ciclism, mini golf, biciclete disponibile  gratuit, muzica live, galerii de arta temporare, divertisment de seară, spa și centru de wellness, sauna, masaj, solar, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, tobogan cu apă, umbrele de plajă, sesiuni de yoga, baie picioare, cameră de aburi. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.


Camere hotel

Fiecare camera are in componenta: incalzire, seif, birou, mini bar, telefon, radio, balcon, TV cu ecran plat, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par.


Masa hotel

Demipensiune.