Hotel Alpine Resort Zell am See 4*



Descriere hotel

 Hotelul Alpine Resort Zell am See 4* este amplasat pe partia de schi de langa telecabine, in zona de schi Schmittenhohe din Zell am See. Telecabinele Trass Xpress, Sonnenalmbahn si Schmittenhohenbahn se afla chiar langa hotel. Langa statia telecabinei se afla  un depozit pentru echipamente de schi, unde oaspetii isi pot pastra echipamentul de schi si de drumetţii. De la jumatatea lunii mai pana la jumatatea lunii octombrie, tariful include cardul Zell am See-Kaprun, care ofera multe beneficii gratuite si reduceri, inclusiv acces gratuit la autobuze și telecabine locale.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: transfer aeroport contra cost, cameră de bagaje, săli de conferinte şi petreceri, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, serviciu de călcat, spălătorie, bar, restaurant, seif, terasă la soare, gradina, acces direct la partiile de schi, vanzare permise de schi, scoală de schi, depozit schiuri, inchiriere echipament de schi, teren de golf, drumeţii, ciclism, tenis de masă, schi, inchirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, lift, incalzire, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, ziare, piscină interioară, spa și centru de wellness, masaj, sauna, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe. 


Camere hotel

 Fiecare camera este prevazuta cu: seif, mini bar, incalzire, birou, zona de relaxare, telefon, radio, izolare fonica, TV cu ecran plat si canale prin cablu, WiFi gratuit, baie cu dus, toaleta, halate de baie, uscator de par.

Masa hotel

Demipensiune.