Hotel Alpenfriede 3*



Descriere hotel

Hotelul Alpenfriede 3*  se află în localitatea Jerzens din valea Pitztal. Restaurantul pentru nefumători servește preparate locale și internaționale. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: terasă, lift, seif, camere de familie, camere pentru nefumători, cameră cu facilităţi antialergice, încălzire, pranz la pachet, bar, bufet pentru copii, meniuri cu diete speciale la cerere, restaurant, minimarket, salon TV, fax/copiator, birou de turism, bilete pentru transport în comun, WiFi gratuit, parcare gratuita far rezervare, zonă de joacă, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, jocuri și puzzle-uri, babysitting/servicii pentru copii, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, depozit de schiuri, vanzare permise de schi, spălătorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, spa și centru de wellness, sauna, cameră de aburi, baie turcească/baie de aburi, tururi de mers pe jos, evenimente sportive  difuzate live, ciclism, echitatie, drumeţii, biliard, darts, tenis de masă, schi, pescuit. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.  

Camere hotel

Fiecare camera ofera: seif, birou, radio, telefon, zonă de relaxare,  încălzire, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, serviciu de trezire, jocuri și puzzle-uri, baie cu dus/cada, uscător de păr,  toaletă.

Masa hotel

Demipensiune.