Hotel Alpen Laurin 3*



Descriere hotel

Hotelul Alpen Laurin 3* este situat la 2.150 metri altitudine, cu acces la partiile de schi din zona de schi Hochgurgl-Obergurgl din Alpii Otztal, la 120 de metri de teleschi, la 200 de metri de o scoala de schis. la 5 km de Obergurgl si la 20 de km de Solden. Aeroportul Innsbruck este la 100 km distanta. De la sfarsitul lunii mai pana la mijlocul lunii octombrie, este inclus in tarif cardul Otztal Premium, care oferă numeroase gratuităţi şi reduceri, inclusiv călătorii gratuite cu autobuzele şi telecabinele locale. Hotelul detine o zona de spa si un restaurant care serveste preparate traditionale tiroleze.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: bancomat, serviciu de concierge, schimb valutar, lift, seif, ziare, gradina, bibliotecă, terasă la soare, acces direct la partiile de schi, depozit de schiuri, fax/copiator, bar, restaurant, meniuri cu diete speciale la cerere, pranz la pachet,  serviciu de transfer contra cost, salon TV, încălzire, camere de familie, camere pentru nefumători, cameră cu facilităţi antialergice, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, lustruire pantofi, cameră de bagaje, drumeţii, ciclism, schi, saună, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera: incalzire, WiFi gratuit, telefon, TV cu canale prin satelit, zonă de relaxare, baie cu dus/cada, uscător de păr, toaleta.

Masa hotel

Demipensiune.