Hotel Almhof 4*



Descriere hotel

Hotelul  Almhof 4* este situat in Galtur, langa partille de schi si traseele de drumetii si se desfasoara pe o suprafata de 600 de metri patrati. Cele mai multe camere ofera de la balcoanele lor vedere la Muntii Silvretta. In timpul iernii oaspetii sunt serviti la restaurantul hotelului cu preparate tiroleze si internationale a la carte in ambianta muzicii live, Vara se serveste un mic de jun tip bufet si o cina cu 4 feluri de mancare si bufet de salate. Exista acces direct la partiile d eschi din zona de schi Galtur, iar la 10 km distanta se afla statiunea Ischgl, accesibila gratuit cu autobuzul de schi, care are statie la 50 de metri de hotel. Incepand din vara anului 2013, cardul Silvretta All Inclusive este inclus în toate tarifele în timpul sezonului de vară. Acesta oferă acces gratuit la telecabinele din regiune, autobuzele de la Landeck la Bielerhöhe, piscinele interioare și în aer liber și lacul din Valea Paznaun. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, seif, ziare, camera de bagaje, birou de turism, cameră de jocuri, drumeţii, schi, ciclism, terasă la soare, acces direct la partiile de schi, depozit schiuri, bar, restaurant, room service, camere pentru nefumători, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, spa și centru de wellness, sauna, sală de fitness, solar, masaj, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină interioară. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: WiFi gratuit, seif, zona de relaxare, radio, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit, balcon, bie cu dus, uscător de păr,  toaletă.

Masa hotel

Demipensiune.