Hotel Aktiv Waldhof 4*



Descriere hotel

Hotelul Aktiv Waldhof 4* din Oetz este situat la doar 700 de metri de zona de schi Hoch-Oetz, la intrarea in Valea Otz. Cu autobuzul de schi gratuit, oaspeţii pot ajunge în zonele de schi Hoch-Oetz, Kuhtai şi Solden. In timpul verii se oferă drumeţii cu ghid. La restaurant sau pe terasă se servesc specialitati tiroleze şi internationale. Se organizeaza dineuri şi  seri speciale cu fondue şi gratar. Hotelul detine si o ampla zona de spa cu piscina interioara.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: schimb valutar, serviciu de concierge, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, ziare, lift, seif, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, salon TV, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, cameră cu facilităţi antialergice, camere de familie, camere pentru nefumători, bar, restaurant, room service, pranz la pachet, meniu oentru copii, meniuri cu diete speciale  la cerere, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, mobilier de gradina, terasa la soare, gradina, canale TV pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, zonă de joacă, jocuri și puzzle-uri, piscină pentru copii, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, bibliotecă, depozit de schiuri, şcoală de schi, vanzare permise de schi, bilete la atracții sau spectacole, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, solar, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, cameră de aburi, baie picioare, tobogan cu apa, jucării pentru piscină, umbrele de soare, șezlonguri, salon de frumusete, pescuit, schi, biliard, tenis de masă, darts, inchirieri biciclete, caiac, drumetii, ciclism, echitatie, tururi de mers pe jos, tururi cu bicicleta. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.   

Camere hotel

Fiecare camera ofera: seif, telefon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, incalzire, balcon, radio, birou, zonă de relaxare, WiFi gratuit, sauna, baie cu dus/cada, uscător de păr, halate de baie, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Demipensiune.