Hotel Boardwalk Small Aruba 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul   Boardwalk Small Aruba 4* este amplasat pe o fostă plantație de cocotieri,  la doar 200 de metri de faimoasa Palm Beach. Plaja Arashi din apropiere este ideală pentru snorkelling.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul   Boardwalk Small Aruba 4* ofera: aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă, bibliotecă, ziare, seif, camere de familie, minimarket, camere pentru nefumători, echipament de joacă pentru exterior, mic dejun în cameră, grătar, teren de golf (la maxim 3 km), cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, jucării pentru piscină, WiFi gratuit in zonele publice, parcare publica gratuita in aproipiere fara rezervare, echipament de joacă pentru exterior, închirieri auto, fax/copiator, serviciu zilnic de menaj, serviciu de concierge, cameră de bagaje, magazin de suveniruri/cadouri, suită nupţială. 


Camere hotel

Cabanele viu colorate au unul sau mai multe dormitoare,  zone de living, chicinete modern utilate cu ustensile de gatit, vesela si WiFi  gratuit.

Masa hotel

Fara masa.