Hotel Sural Hotel 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Sural Hotel  5* se afla chiar pe plaja din Side la 2 km de satul Kolakli si la 12 km de Manavgat. Oaspeţii se pot bucura de un masaj relaxant la hotelul Sural, care asigură o baie turcească, o sală de fitness şi un teren de tenis. Personalul de divertisment organizează spectacole live cu muzică şi dans în amfiteatrul hotelului. Copiii se pot distra în mini-club. Restaurantul principal al hotelului  oferă specialităţi turceşti locale, precum şi preparate cu specific internaţional. Oaspeţii pot savura cocktailuri tropicale la unul dintre barurile de langă piscină.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Sural Hotel  5* pune la dispozitia oaspetilor sai: teren de tenis, biliard, tenis de masă, darts, caiac, facilităţi de sporturi nautice, saună, sală de fitness, masaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, piscină interioară (deschisă în sezon), cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină restaurant, bar, restaurant (bufet), snack bar transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop,  schimb valutar, cameră de bagaje, spălătorie, fax/copiator, salon de infrumuseţare, ziare, seif, magazine , facilităţi pentru persoane cu dizabilitati, ascensor, încălzire,  internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit, parcare proprie gratuita fara rezervare. Fumatul  este interzis în toate spaţiile publice şi private.

Camere hotel

Fiecare din cele 365 de camere ale hotelului este dotata cu Aer Conditionat, mini bar, baie si uscator de par, mobilier din lemn si podea cu gresie.

Masa hotel

All Inclusive