Hotel Ozkaymak Falez 5*



Descriere hotel

Hotelul Ozkaymak Falez 5* se afla la 16 km de Aeroportul Antalya si la 200 de metri de propria plaja, la care se asigura transfer. Oaspetii pot  servi mese în aer liber la restaurantul La Pergola, care oferă preparate tip bufet. La restaurantul Mehtap oaspeții se pot bucura de specialități A la carte și de vederea panoramică la Marea Mediterană. Seara oaspeții se pot relaxa în barul din hol cu băuturi și muzică live la pian. Facilitățile de spa includ saună și baie turcească. Sunt disponibile, de asemenea, tratamente de masaj și centru de fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Ozkaymak Falez 5* le ofera oaspetilor sai o gama larga de facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, teren de tenis, tenis de masă, darts, mini golf, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, piscină interioară (deschisă tot anul), închirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), room service, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, spălătorie, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, salon de infrumuseţare, magazin de suveniruri/cadouri, suită nupţială, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ascensor, încălzire, internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit, parcare proprie gratuita (este necesară rezervare).

Camere hotel

Fiecare din cele 342 de camere are TV cu ecran plat cu canale prin satelit, Aer Condiționat și mini bar. Toate au balcon sau terasă cu vedere la oraș, grădină, terenuri sau piscină. Unele camere oferă vedere la mare.

Masa hotel

All Inclusive.