Hotel Lucida Beach 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Lucida Beach 5* este situat chiar pe plaja, inconjurat de o gradina larga, la 10 km de orasul antic Phaselis, la 5 km de portul orasului Kemer si la 65 km de aeroportul din Antalya. Hotelul cu 184 de camere le ofera oaspetilor sai tratamente spa contra cost pentru relaxare si refacere. Restaurantul tip bufet ofera preparate gustoase la toate cele trei mese ale zilei, iar cele 3 baruri dispun de o mare varietate de bauturi alcoolice si racoritoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul isi intampina oaspetii cu urmatoarele facilitati: room service, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, lounge/ cameră cu TV, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, salon de infrumusetare, mini-market propriu, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilitati, ascensor,  bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), biliard, darts, aqua park, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, piscină interioară (deschisă în sezon), teren de joacă pentru copii, animatori, club pentru copii, divertisment de seară, piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă, internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit, parcare publică gratuit  în apropiere (nu este necesară rezervare).

Camere hotel

Camerele sunt prevazute cu: Aer Conditionat, TV cu ecran plat, balcon, baie cu dus, uscator de par si prosoape. Toate camerele au vedere la mare.

Masa hotel

Ultra All Inclusive