Hotel Long Beach Harmony Hotel & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Long Beach Harmony Hotel & Spa 5* este amplasat pe o plaja privata, in Alanya, la 4 minute de mers pe jos de Sealanya, la 7,5 km de Konakli Clock Tower Square si la 13,7 km de Alara Bazaar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 La dispozitia oaspetilor se afla: receptie deschisa nonstop, serviciu de concierge, lift, zona pentru fumatori, salon de frumusete, curatatorie chimica/spalatorie, sali de conferinte, 3 restaurante, 4 baruri/lounges, snack bar, room service nonstop cafea si caei in spatiile comune, mini club pentru copii, zona de plaja privata, umbrele de plaja, sezlonguri, 7 piscine in aer liber, piscina pentru copii, sala de fitness, 2 terenuri de tenis, spa, camera de aburi, baschet, mini golf, volei, club de noapte, acces gratuit la parcul acvatic, tobogan cu apa, sauna, camera de jocuri, biliard, WiFi gratuit, parcare gratuita. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

 Fiecare camera ofera: aer conditionat, WiFi gratuit, telefon, menaj zilnic, TV cu ecran plat si canale prin satelit, balcon, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, baie cu dus, toaleta, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Ultra All Inclusive