Hotel Limoncello Konakli Beach 5*



Descriere hotel

Hotelul Limoncello Konakli Beach 5* se afla la 300 de metri de propria zona de plaja, de pe tarmul marii Mediterane, la 3 km de localitatea Konakli, la 12 km de statiunea Alanya si    la 120 de km distanta de Aeroportul International Antalya.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: transfer la aeroport contra cost,  piscina in aer liber, loc de joaca pentru copii, tobogane, restauarnt bufet, 4 baruri, zona de plaja privata, piscina in aer liber, piscina interioara, piscina cu tobogan de apa, sauna, baie turceasca, magazine, umbrele si sezlonguri la piscina, centru spa, salon de frumusete, prosoape pe plaja si la piscina, WiFi gratuit, sali de conferinte si petreceri, cabinet medical, spalatorie, aerobic, masaj, biliard, aerobic acvatic, discoteca, tenis de masa, darts, gimnastica, programe de divertisment, mini club pentru copii 4-12 ani, teren de joaca, piscina pentru copii, bufet pentru copii, babysitting/servicii pentru copii.

Camere hotel

Fiecare unitate de cazare detine: aer conditionat, mini bar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, telefon, TV, seif, balcon, baie cu dus/cada. toaleta, uscator de par.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.