Hotel Limak Limra 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Limak Limra 5* se afla situat la 70 km de aeroportul din Antalya, fiind amplasat pe malul marii, in Kiris. Hotelul oferă 6 piscine înconjurate de portocali, o plajă privată şi un centru SPA, prevăzut cu o baie turcească şi o saună.
Hotelul Limak Limra 5* are 7 restaurante à la carte. Restaurantul "Kazan" vă oferă mâncăruri speciale din bucătăria turcească, iar în Restaurantul "Ponte Vecchio", puteţi savura preparate italiene, însoţite de un pahar de vin.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, restaurante a la carte (italian, chinezesc, mexican, pescaresc si turcesc), baruri, magazine, coafor, doctor, baby sitting, room service, spalatorie, curatatorie, jocuri pe calculator, internet si rent a car.
Relaxare si sport: Gratuit: 6 piscine in aer liber si piscine interioare cu sectiuni pentru copii, tobogane cu apa, centru de fitness, sauna, baie turceasca, terenuri de tenis, terenuri de squash, basket, volei pe plaja si dart.
Contra cost: sporturi de apa, scoala de scufundari, masaj, lectii de tenis si echipament
Copii: program de animatie si mini club.
Plaja este privata cu nisip si pietricele. La plaja si la piscina prosoapele, sezlongurile si umbrelele sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa, baie privata cu cada (si unele cu jacuzzi), uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, mocheta, seif, minibar, TV satelit si canale de muzica.

Masa hotel

Ultra All Inclusive.