Hotel Kleopatra Micador 4*



Descriere hotel

Hotelul Kleopatra Micador 4* este situat la 150 de metri de Plaja Kleopatra și la 15 minute de mers pe jos de zonele de divertisment din Alanya. La cativa pasi se afla Castelul Alanya si Pestera Damlatas. Aeroportul Antalya se găsește la 120 km distanta. Hotelul ofera piscina in aer liber, centru spa, restaurant tip bufet si bar in lobby si pe plaja.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, aer condiţionat, încălzire, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, suită nupţială, salon TV, transfer la aeroport contra cost, WiFi contra cost, zonă pentru fumători, închirieri auto, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, zonă de plajă privată, bar, restaurant, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, inchirieri biciclete, spa și centru de wellness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină în aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera ofera:  aer condiţionat, balcon, mini bar, seif, telefon, fax, incalzire, TV cu ecran plat si  canale prin satelit, serviciu de trezire,  mobilier de grădina, baie cu dus, toaleta, uscător de păr.

Masa hotel