Hotel Kleopatra Arsi 4*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Kleopatra Arsi 4* este situat la numai 150 de metri de Plaja Kleopatra, pe malul Mării Mediterene, la 122 de km de Aeroportul International Antalya.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, camera de bagaje, lift, seif, aer condiţionat, incalzire, magazine, închirieri auto, WiFi gratuit, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, mini market, bar, restaurant, bar la piscină, terasă la soare, zonă de plajă privată cu acces direct, terasă la soare, mobilier de grădină, piscină în aer liber, baie publică, masaj, sauna, baie turcească/baie de aburi, bibliotecă, divertisment de seară, happy hour, muzica live, fax/copiator, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera:  aer condiţionat, balcon, telefon, TV cu ecran plat si  canale prin satelit, incalzire, izolare fonică, WiFi gratuit,  pat pliant, mini bar, baie cu dus/cada, toaleta, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, papuci de casa.

Masa hotel