Hotel Kaila Beach (ex Katya Beach) 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Kaila Beach (ex Katya Beach) 5* se afla la 30 de metri de plaja proprie (vis-a-vis, cu acces prin pasaj subteran), la 2,5 km de centrul Alanyei si  la 125 de km de Aeroportul Antalya.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai: un restaurantul principal, 2 restaurante a la carte (international, mediteranean: cu rezervare, o masa/un restaurant/sejur - gratuit), 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 2 tobogane, medic la solicitare, centru SPA, lant de magazine, salon de frumusete, spalatorie, 2 sali de conferinte (200-350 persoane) si internet Wi-Fi (gratuit). Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, volei pe plaja, tenis de masa, darts, tir cu arcul, bocce, sah si program de animatie. Contra cost: masaj, jacuzzi, biliard, internet cafe si sporturi nautice. Copii: piscina, loc de joaca, mini club (4-12 ani) si bona (contra cost). Plaja privata cu nisip/pietris si bar pe plaja (gratuit). La plaja si la piscina: umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt oferite gratuit, iar prosoapele sunt oferite contra cost.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu:  aer conditionat individual, televizor, telefon, mini bar (apa se suplimenteaza zilnic - gratuit), seif (contra cost), pardoseala - gresie, balcon, room service (contra cost), internet Wi-Fi (gratuit), baie cu dus, toaleta, uscator de pa. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana.

Masa hotel

All Inclusive.