Hotel Green Beach Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul  Green Beach Resort 5* este situat in Gundogan Bay, la 2 km de centrul statiunii, la 25 de km de Bodrum si la 40 de km de Aeroportul Milas-Bodrum. Hotelul este format din 3 cladiri din care una principala si doua club si detine 479 de camere.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Green Beach Resort 5* dispune de urmatoarele facilitati:  2 piscine in aer liber cu sectiuni pentru copii, piscina interioara, centru fitness, centru SPA, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, mini fotbal, tenis de masa, darts, mini golf,
discoteca pentru copii, biliard, camera de jocuri, teren de joaca pentru copii, mini club, muzica live (o data/saptamana), spectacole de animatie in fiecare seara, seara turceasca o data /saptamana, seif, medic la cerere, inchirieri auto, internet cafe, WiFi in lobby, babysitting/supraveghere copii,  windsurfing, cursuri de scufundari, sporturi acvatice cu si fara motor, tenis, mini fotbal, sah, darts, canoe, hidrobicicleta, plaja privata cu pietricele, umbrele, sezlonguri.

Camere hotel

 Camerele au balcoane cu vedere la mare si la padure, aer conditionat, TV, mini baruri, telefoane, bai cu cada si uscatoare de par.

Masa hotel