Hotel Grand Pasa 5*



Cauta oferte

Descriere hotel

Hotelul Grand Pasa 5* se afla in centrul orasului Marmaris,  la 350 de metri de tarmul marii si la 90 de km de Aeroportul Dalaman.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

 Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, bar, snack bar, restaurant, room service, lift, seif, săli de conferinte şi petreceri, salon TV, minimarket, aer condiţionat, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, magazine, spălătorie/curăţătorie chimică, menaj zilnic, serviciu de calcat, terasă la soare, gradina, WiFi gratuit in zonele publice, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, piscină în aer liber, cameră de jocuri, biliard, tenis de masă, darts, aqua park, karaoke, animatori, divertisment de seară. Animalele de companie nu sunt acceptate.   


Camere hotel

 Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, mini bar, balcon, telefon,  TV cu ecran plat si canale prin satelit, uscator de haine, serviciu de trezire, baie cu dus/cada, toaleta, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel